Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method
Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method

За Нас

Ице Бегов е роден на 28.07.1995 година во Гевгелија. Детството и школувањето ги помина во Скопје. Неговата личност и карактер е синоним за вистински пријател, брат, верен другар, со чиста љубов која ја ширеше кај секого. Секојдневието го започнуваше со желба да го помине денот со личности на места кој често ги посетуваше, а секоја помината минута беше предизвик да направи план за нова авантура. Негова силна страна беше помошта која неизмерно и безрезервно ја даваше на личностите кој беа дел од неговиот живот. Неговиот придонес беше особено важен, бидејќи со својата посебна енергија, добрина и милозливост сакаше да придонесе секој во неговото присуство да се почуствува среќен, мирен и спокоен. Енергијата која ја носеше со себе ја манифестираше со искрена насмевка и вистинска љубов која допираше до секого. Темпераментноста беше негова препознатлива карактеристика, а особено неговиот афинитет кон повеќе професии меѓу кои: музиката, ветеринарството, занаетчиството особено кон неговата омилена професија електроинсталатер. Несебично го даваше својот максимум за секој ден да биде поубав, подобар и различен, исполнувајќи го секој момент со искрена насмевка, среќа и топла љубов.
Неговата автентичност е поттик за основање на ФОНДАЦИЈАТА "ИЦЕ БЕГОВ,, која ќе ја продолжи неговата мисија на хуманост, ведар дух и добрина која во целост го отсликува неговиот лик

Елена Бегова

Директор

+ 0
YEARS ON MARKET

Костадин Бегов

Никола Велиновски

Маја Саздова

Тодор Бегов

Стефан Узунов

Марко Масловариќ

Андромаха Масловариќ

Васо Масловариќ

Јован Масловариќ

Мартина Батанџиева

Станка Џекова

Дамјан Наумовски