Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method
Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method

Контакт

Никола Велиновски

-Сите деца имаат исто право на среќа и задоволство, и ние сме одговорни да ги обезбедиме тие можностите за секое дете.

Стефан Узунов

-Доброто дело не престанува да биде добро дело, дури и кога никој не го гледа.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Доколку имате прашање слободно пополнете ја оваа контакт форма

Секој кој сака да не поддржи, учествува или да даде идеа слободно може да не контактира!
    Contacts