Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method
Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method

Голема благодарност на сите поддржувачи волонтери и донатори

Голема благодарност на сите поддржувачи волонтери и донатори

by

20 20 people viewed this event.

Гевгелија може!!!!
Гевгелија покажа!!!!
Најголемата инклузивна трка
RUN TOGETHER💙
Многу емоции,насмевки, љубов но и солзи радосници собрани на едно место!

Фондација ИЦЕ БЕГОВ им благодари на сите поддржувачи, волонтери и донатори:

-Зпск Кожуф
-Овернет
-Унитм
-DLS Design
-Електронова
-Ман Електроник
-Електра Солушнс
-Томео
-Фламинго
-Пекара Житко
-Атлетски спортски клиб 7ми ноември
-Фондација Аполонија
-Конект
-Eagle Eye – Aerial Photography & Video
-Ристо Самарџиев

И едно големо Благодарам до нашиот верен дизајнер Станка Џекова💙


To register for this event email your details to admin@fondacijaicebegov.org.mk

Register using webmail:
Gmail
/

AOL
/

Yahoo
/

Outlook

 

Date And Time


2023-11-05

to
2023-11-05 

Location

Share With Friends