Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method
Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method

Фондација Ице Бегов

ИЗРАБОТКА НА ЛОКАЛНА СТРАТЕГИЈА ЗА ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ

6 6 people viewed this event.

ПРОМОЦИЈА НА ПРОЕКТОТ: „ИЗРАБОТКА НА ЛОКАЛНА СТРАТЕГИЈА ЗА ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ“На 23 мај 2023 година (вторник), во салата на хотел „Аполонија“ (влез спроти зградата „Гортинија“), со почеток во 14:00 часот, ќе се одржи настан за промоција на проектот: „Изработка на Локална стратегија за развој и подобрување на социјалниот живот, активната вклученост и квалитетот на животот на лицата со попреченост во општина Гевгелија“.На настанот од страна на претставници на: Општина Гевгелија, ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа- Гевгелија, Фондација „Ице Бегов“- Скопје, Фондација „Аполонија“- Гевгелија, Здружение „Национална алијанса за лица со посебни потреби“- Гевгелија и Заедница на инвалидски организации- Гевгелија, партнер-имплементатори на проектот, ќе бидат презентирани целите и проектните активности од областа на социјалната заштита, за мапирање на потребите на лицата со попреченост.Реализацијата на проектот е со цел изработка на Локална стратегија, која во иднина ќе послужи за креирање социјални услуги согласно приоритетните потреби, а ќе бидат од корист за подобрување на животот на оваа ранлива категорија граѓани.


To register for this event email your details to admin@fondacijaicebegov.org.mk

Register using webmail:
Gmail
/

AOL
/

Yahoo
/

Outlook

 

Date And Time


2023-03-19 @ 12:00 AM

to
2023-03-21 @ 01:00 AM 

Location

 

Event Category

Share With Friends