Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method
Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method

Фондација Ице Бегов

Најава на ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ”НЕБО СИНО” ВО ДОМОТ НА КУЛТУРАТА

5 5 people viewed this event.

Почитувани,Фондацијата ИЦЕ БЕГОВ-СКОПЈЕ на ден 28.07.2022 година организира хуманитарен концерт под наслов”НЕБО СИНО” кој ќе се одржи во Домот на Културата во Македонска Каменица со почеток од 19 часот.На хуманитарниот концерт ќе настапат исклучиво роднокрајни пеачи,фолклористи,децата од Дневниот Центар за посебни потреби заедно со бендот Риплеј бенд.Хуманитарниот концерт насловен “НЕБО СИНО” се организира со цел донираните средства да бидат наменети за набавка на неопходна опрема за сензорна соба во Дневниот Центар за лица со посебни потреби во Македонска Каменица.Сите заинтересирани физички лица кои сакаат да донираат тоа можат да го сторат за време на хуманитарниот концерт каде што ќе бидат поставени штандови за донации,но и на следната трансакциска сметка:210075797990140 НЛБ Банка.Правните лица кои сакаат да донираат да се обратат на директорот на фондацијата Елене Бегова 075-442-970Хуманитарниот концерт е подржан од КИЦ”Романса”и Општина Македонска Каменица.Ќе ни биде задоволство доколку и вие со вашето присуство допринесете за децата и младите од Домот за Лица со посебни потреби да се почуствуваат среќно.Со почит,Фондација ИЦЕ БЕГОВ


To register for this event email your details to admin@fondacijaicebegov.org.mk

Register using webmail:
Gmail
/

AOL
/

Yahoo
/

Outlook

 

Date And Time


1970-01-01 @ 12:00 AM

to
1970-01-01 @ 12:30 AM 

Event Category

Share With Friends