Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method
Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method

Неделно летување на бреговите на Охридското Озеро

Неделно летување на бреговите на Охридското Озеро

by

8 8 people viewed this event.

Радост и љубов , создавање спомени и другарување. По успешно оддржаниот хуманитарен традиционален концерт НЕБО СИНО во Македонска Каменица организиран од Фондација ИЦЕ БЕГОВ, денес лицата со попреченост од Дневните Центри Македонска Каменица, Делчево , Скопје и Гевгелија заминаа на неделно летување во Охрид. Овој летен камп е можност за одмор, пријателство и уживање во убавините на Охридското езеро. На лицата им посакуваме пријатен и забавен престој, а Фондацијата Ице Бегов и понатаму ќе чекори по својата мисија на хуманост, ведар дух и добрина.


To register for this event email your details to admin@fondacijaicebegov.org.mk

Register using webmail:
Gmail
/

AOL
/

Yahoo
/

Outlook

 

Date And Time


2023-09-11

to
2023-09-18 

Location

Share With Friends