Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method
Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method

Посета и донација на музичкото школо во Домот на Култура – Гевгелија

Посета и донација на музичкото школо во Домот на Култура – Гевгелија

by

5 5 people viewed this event.

Фондацијата како втора активност на ден 13.04.2022 година, го посети музичкото школо во Домот на Култура во Гевгелија.Во музичкото школо присуствуваа деца со огромна желба за да научат да свират гитара, па токму тоа претставуваше поттик фондацијата да донира музички инструменти во школото кое ќе овозможи на децата кои немаат своја гитара, да можат да учат да свират гитара.Фондацијата доби чест да ги слушне дел од децата како свират на електрична гитара, заедно со нивниот учител Коце и членот на фондацијата Никола Велиновски.Благодарност до Центарот Мајка Тереза Гевгелија и музичкото школо во Гевгелија


To register for this event email your details to admin@fondacijaicebegov.org.mk

Register using webmail:
Gmail
/

AOL
/

Yahoo
/

Outlook

 

Date And Time


2022-05-13 @ 12:30 AM

to
2022-05-13 @ 02:00 AM 

Location

 

Event Types

 

Event Category

 

Watch video

 

Share With Friends