Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method
Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method

Посета на ОУРЦ Др. “Златан Сремец” во духот на Новогодишните и Божиќните празници

Посета на ОУРЦ Др. “Златан Сремец” во духот на Новогодишните и Божиќните празници

by

6 6 people viewed this event.

Во духот на Новогодишните и Божиќните празници фондација “Ице Бегов” денес го посети ОУРЦ Др. “Златан Сремец” Скопје и децата кои го посетуваат училиштето ги изненади со новогодишни подароци.Новогодишните и Божиќните празници се време за радости, убави моменти, време за да споделиме среќа и да подариме насмевки. И токму со таа мисија фондација “Ице Бегов” го посети училиштето. Задоволни сме што имавме можност да ги израдуваме децата и да им посакаме весели и безгрижни празници. Да направиме нешто повеќе сите заедно за повеќе детски насмевки, за радост и убави моменти за сите во Новата 2023 година💙


To register for this event email your details to admin@fondacijaicebegov.org.mk

Register using webmail:
Gmail
/

AOL
/

Yahoo
/

Outlook

 

Date And Time


2022-12-23 @ 12:30 AM

to
2022-12-23 @ 01:30 AM 

Location

 

Event Category

Share With Friends