Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method
Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method

Фондација Ице Бегов

Посета на ,,Центарот Мајка Тереза – Гевгелија’’

6 6 people viewed this event.

Фондацијата ИЦЕ БЕГОВ на ден 13.04.2022 година го посети ,,Центарот Мајка Тереза Гевгелија’’ кој обезбедува услуги, информации и поддршка на лицата со попреченост во надминување на бариерите за самостојно живеење, подобрување на нивната социјална, работна и образовна вклученост во општеството.Фондацијата беше топло, љубезно и со внимание примена како од професионалниот тим составен од стручни лица и задолжен за грижа и нега на децата, така и од децата кои присуствуваа на нашата посета.Фондацијата како прва активност по нејзиното формирање, токму ја посвети на Центарот Мајка Тереза Гевгелија и на лицата со попреченост кои се дел од центарот преку скромна донација на: музички инструменти , алат за градежништво, маици и чаши со логото на фондацијата.Чест и задоволство претставуваше на Фондацијата да се запознае и дружи со децата кои се дел од центарот, како и да им посвети внимание и љубов, исполнувајќи го нивниот ден со среќни и радосни моменти, кој воедно беше обострано.


To register for this event email your details to admin@fondacijaicebegov.org.mk

Register using webmail:
Gmail
/

AOL
/

Yahoo
/

Outlook

 

Date And Time


2022-04-13 @ 12:00 AM

to
2022-04-13 @ 01:00 AM 

Location

Share With Friends