Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method
Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method

Реализација на настанот ,, Небо Сино “

Реализација на настанот ,, Небо Сино “

by

10 10 people viewed this event.

Почитувани,

-Со големо задоволство и благодарност стоиме пред вас денес, по еден неверојатно успешен хуманитарен настан кој се оддржа на 28-ми јули во Македонска Каменица. Присуството на секој еден од вас, кои бевте присутни е знак на поддршка и солидарност.
Имајќи го во предвид значењето на вечерта, благодарни сме на сите вас кои ја наполнивте салата со вашата присутност.
-Сакаме исто така да изразиме голема благодарност кон сите вас кои го поддржаа и со своите донации придонесоа за успешна реализација на хуманитарниот настан кој што по втор пат се оддржа во М.Каменица.
-Голема благодарност и до фирмите кои донираа и го поддржаа хуманитарниот настан “Небо Сино”.
– Го-Пласт Караман – Македонска Каменица
– ПЗУ Ројал Медика – Богданци
– Кам Бисер Дооел – Македонска Каменица
– Самостоен занаетчија Спаска Џинова
– Собраните средства се во износ од 112 295,00 денари.
-Истите се наменети за Летна 7 – дневна инклузија за 15 лица со попреченост во придружба на еден родител и стручен тим во Охрид од 11.09 – 17.09.2023!
-На нашите неверојатни уметници кои ја исполнија сцената со своите таленти и ја оживееа нашата вечер, гордо им изразуваме наша најдлабока благодарност. Вашите изведби допреа до нашите срца со вистински емоции.
Со почит,


To register for this event email your details to admin@fondacijaicebegov.org.mk

Register using webmail:
Gmail
/

AOL
/

Yahoo
/

Outlook

 

Date And Time


2023-06-30 @ 12:00 AM

to
2023-06-30 @ 02:00 AM 

Location

 

Event Category

Share With Friends