Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method
Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method

Реализација на проектот ,, Ајде сите заедно во природа “

Реализација на проектот ,, Ајде сите заедно во природа “

by

7 7 people viewed this event.

Денес го оддржавме првиот хуманитарен инклузивен планинарски настан кој го организираше Планинарското друштво ЗПСК КОЖУФ , а под покровителство на Фондација ИЦЕ БЕГОВ.Планината е одлично место каде се рушат сите бариери!Денес покажавме дека најубаво се игра во слободен простор, во природна средина, опкружени со зеленило и песната на птиците!Се споивме со природата, родители и деца, без бариери и предрасуди, што нашата мисија е успешна и целта постигната!Веруваме дека овој настан ќе прерасне во традиција и сите ќе го очекуваме со нетрпение!Благодарност до сите кои беа дел од денешниот настан и сите кои го поддржаа истиот.Благодарност до:Зпск КожуфЦрвен Крст ГевгелијаОпштина ГевгелијаApollonia FoundationZare KomercRuse Komerc -ГевгелијаPekaramm BogdanciHartoplast DOOEL -ГевгелијаBadzo Dooel-БогданциЖито Пром -ГевгелијаEprom elektronik -ГевгелијаDon Andon -ГевгелијаЏил Шпедиција -ГевгелијаЗЛЦП -ВелесDario KocirovЦентар Мајка Тереза ГевгелијаDneven Centar GevgelijaСо почит,Фондација Ице Бегов


To register for this event email your details to admin@fondacijaicebegov.org.mk

Register using webmail:
Gmail
/

AOL
/

Yahoo
/

Outlook

 

Date And Time


2023-06-11 @ 12:00 AM

to
2023-06-11 @ 01:00 AM 

Location

Share With Friends