Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method
Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method

Реализирана првата инклузивна трка

Реализирана првата инклузивна трка

by

9 9 people viewed this event.

По повод 7ми ноември ден на градот Гевгелија, Фондација ИЦЕ БЕГОВ ја имаше честа да биде дел од свечената седница,на која и беше доделена Благодарница за Хуманост и општествен придонес во Општина Гевгелија.
Фондација Ице Бегов оваа благодарница им ја посветува на членовите и на сите хумани луѓе кои несебично се залагаат во остварувањето на нашата мисија.
Но пред се, оваа Благодарница припаѓа на една сјајна ѕвезда на небото која две ипол години не води по патот на Хуманоста, Ведриот дух и Добрината.
Мисија која е олицетворение на нашиот ИЦЕ БЕГОВ❤️

Голема благодарност до Градоначалникот Андон Сарамандов – Градоначалник на Општина Гевгелија и Општина Гевгелија..


To register for this event email your details to admin@fondacijaicebegov.org.mk

Register using webmail:
Gmail
/

AOL
/

Yahoo
/

Outlook

 

Date And Time


2023-11-05

to
2023-11-05 

Location

Share With Friends