Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method
Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method

Фондација Ице Бегов

ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ”НЕБО СИНО” ВО ДОМОТ НА КУЛТУРАТА

5 5 people viewed this event.

Почитувани,
Во чест на нашиот незаборавен лик ИЦЕ БЕГОВ како и следејќи го неговиот пат на хуманост, ведар дух и добрина Фондацијата ИЦЕ БЕГОВ на ден 28.07.2022 година организираше и оддржа хуманитарен концерт насловен “НЕБО СИНО” во КИЦ “Романса” – Македонска Каменица, на кој концерт учество земаа повеќе изведувачи.
Донираните средства од
Хуманитарниот концерт “НЕБО СИНО” се исклучиво наменети за подготовка на сензорна соба во Дневниот центар на лица си попреченост во Македонска Каменица.
Фондација ИЦЕ БЕГОВ со огромно задоволство Ве известува дека сензорната соба е во тек на изработка и истата ќе биде готова набргу.
Со почит,
Фондација ИЦЕ БЕГОВ


To register for this event email your details to admin@fondacijaicebegov.org.mk

Register using webmail:
Gmail
/

AOL
/

Yahoo
/

Outlook

 

Date And Time


2022-09-22 @ 12:00 AM

to
2022-09-22 @ 12:30 AM 

Location

 

Event Category

Share With Friends