Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method
Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method

Хуманитарен концерт во КИЦ ,,Романса”

Хуманитарен концерт во КИЦ ,,Романса”

by

6 6 people viewed this event.

Почитувани,Фондација ИЦЕ БЕГОВ по повод оддржаниот хуманитарен концерт НЕБО СИНО во КИЦ ,,Романса”- Македонска Каменица искажува голема благодарност до учесниците кои беа дел од концертот и тоа:– Дечињата од ЈОУДГ “Бамби” -М.Каменица– КУД”Вера Јоциќ” -М.Каменица– Дечките од Дневен центар за лица со попреченост -М.Каменица– Band Replay– Мартин Ангеловски, Дамјан Стоименовски и Браќата Ѓорѓиеви од Македонска КаменицаФондација ИЦЕ БЕГОВ искажува особена благодарност до Општина Македонска Каменица како и до КИЦ “Романса” -М.Каменица за просторот кој беше отстапен и даден на користење за организирање на хуманитарниот концерт како и благодарност за нивното учество и придонес за организирање на хуманитарниот концерт.Велат хуманоста е кога ќе заборавите на своите обврски за момент и навистина ќе му се посветите на оној кому му е потребна помош.Голема благодарност искажуваме за донациите на:– Марко Масловариќ– Јован Масловариќ– Николов Ѓорге– Филип Цветановски– Иван Данилов– Ивица ЗарковИ до фирмите кој донираа и го поддржаа хуманитарниот настан “Небо Сино” :– П.З.У. Д.р Драги Фамили Медика М.Каменица– Кам Бисер Дооел Македонска Каменица– ЈП Камена Река М.Каменица– Здружение на пензионери М.Каменица– АД Современ Дом Прилеп– Жито-Пром Зоран Дооел Гевгелија Негорци– Дпу Тримакс Дооел СкопјеОсобена благодарност искажуваме до сите хумани луѓе кои беа присутни на хуманитарниот концерт и кои донираа средства во поставените кутии за донација на самиот концерт.


To register for this event email your details to admin@fondacijaicebegov.org.mk

Register using webmail:
Gmail
/

AOL
/

Yahoo
/

Outlook

 

Date And Time


2022-09-17 @ 12:00 AM

to
2022-09-22 @ 12:00 AM 

Location

Share With Friends