Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method
Известување За следните проекти можете да се информирате во делот Активности/Следен Проект

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method

БЛАГОДАРИМЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ПОСТИГНАТИ СО ВАС!

0
Подадена рака
0
Волонтери

СЛЕДНИ ЦЕЛИ

ПОМОГНЕТЕ НИ

СЛЕДНИ ЦЕЛИ

Фондација "ице бегов,,

Фондацијата ИЦЕ БЕГОВ Скопје е основана со цел вршење на хуманитарни активности, поддршка и помош преку собирање средства и нивно насочување кон социјално загрозени категории на лица и семејства, маргинализирана група на граѓани и ранлива категорија на граѓани, лица со попреченост. Фондацијата е непрофитна, хуманитарна и непартиска фондација, основана со слободна изразена волја која се стреми кон остварување на целта поради која е основана.

Фондацијата за остварување на основната цел има донесено Програма со задачи и активности, меѓу кои: организирање и одржување на работилници, организирање и дистрибуција на храна , облека, лекови, хигиена, покуќнина и други производи за егзистенција на социјално загрозени категории на лица и семејства, маргинализирана група на граѓани и ранлива категорија на граѓани, лица со попреченост; вршење на активности за унапредување и подобрување на квалитетот на животот на социјално загрозени категории на лица и семејства, маргинализирана група на граѓани и ранлива категорија на граѓани, лица со попреченост; организирање на јавни настани за подигнување на свеста кај населението; организирање хуманитарни настани како и помош на деца и ученици од воспитно-образовни установи(ранлива категорија). Фондацијата е отворена за секој граѓанин , без оглед на национална , расна и верска припадност, кој сака и може со своето членување да придонесе во остварување на целта на фондацијата, согласно задачите и активностите утврдени со Програмата на фондацијата.

Секој човек заслужува да ја почувствува човечноста на другиот, внимание, љубов, радост, верба, среќа и надеж за подобро утре, токму како што ИЦЕ БЕГОВ неизмерно ја споделуваше со неговото чисто и невино срце.

Поддржете не!

Каде? - Охрид
Кој? - 15 лица со попреченост!
Помогни ни, инклузијата да стане реалност,
да уживаме заедно со децата со попреченост во убавиот охрид!

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

$ 0
Select Payment Method

Летен одмор за сите деца!

$5000

Летна 6 - дневна инклузија со 15 деца со попреченост во Охрид!

NEW

Хуманитарен концерт "НЕБО СИНО,,

Најава за хуманитарниот концерт "НЕБО СИНО,, кој ќе се оддржи во М.Каменица на 28.07.2023

Јасмина Узунова

-Добротворността е универзален јазик кој ги преминува границите и спојува срцата. Со вашата поддршка, создаваме надеж и восхитеност во животите на оние кои се најурамни.

Никола Антич

-Секоја мала поддршка прави голема разлика. Заедно можеме да го промениме светот!

Димитар Караѓошев

-Секоја помош, мала или голема, ги собира капките од добрината што ја уотребува светот. Не заборавајте колку значи вашата поддршка и колку може да промени животи.

Нашата работа

Донации 41%
Волонтери 68%
0
Членови на фондацијата
0
Волонтери
0
Акции